Etichete

, ,

Sistemele de control acces reprezinta un instrument esential pentru managementul resurselor umane intr-o organizatie, permitand gestionarea automata a intrarilor si iesirilor oamenilor în/din anumite zone de securitate.

Avand la dipozitie acest sistem, se poate realiza vizualizarea tuturor intrărilor si ieşirilor, se poate face in orice moment situaţia prezenţei personalului şi totodată se pot defini zonele de acces pentru fiecare persoană şi intervalele de timp în care aceasta va avea acces.

Sistemul poate fi utilizat intr-o institutie macar pentru acele zone cu potential ridicat de risc (de exemplu intr-o banca, zonele de tezaur, casierie, server sunt zone cu acces restrictionat)

Aceste sisteme pot fi utilizate in oricare afacere, controlul accesului fiind important in aceasi masura atat profitului cat si sigurantei dumneavoastra. Aplicatia cea mai portivita pentru aceste sisteme este pontajul. sistemul de pontaj poate sa va arate prin rapoate specifice timpul petrecut in lucru al personalului.

http://www.a2t.ro/control-acces-pontaj