Etichete

Sistemele de pontaj si gestiune a personalului usureaza enorm munca desfasurata la biroul personal si nu numai. Aceste programe tin evidenta angajatilor prin completarea campurilor aferente in program ca si de exemplu: Data angajari, data lichidarii, starea civila, salariu de baza, indemnizatii, sporuri, …samd .precum si alte date specifice fiecarui loc de munca.

Multi intreprinzatori gresesc cand spun ca pentru ex: 10-20 persoane nu este nevoie de un sistem electronic! De ce? Este simplu! Din pacate stim ca erorile umane exista si vor exista intotdeauna, indiferent de pregatirea persoanei care se ocupa cu administrarea personalului. In domeniile de afaceri este „normal” ca o persoana de la „birou” sa indeplineasca mai multe functii; din pacate acest cumul de functii reduce timpul alocat unei anumite activitati de birou (contabilitate, corespondenta, gestiune personal, comenzi, secretariat, livrari, etc.).

Produsele Gestiune personal si Pontaj din gama „gestiune personal” sunt dedicate firmelor care nu au „timp de pierdut” cu evidente zilnice manuale si doresc un sistem care sa le raspunda cerintelor de a prezenta situatia REALA zilnic. Aceste cerinte pot fi de mai multe categorii, de pilda, situatia absentelor, prezentelor, invoirilor, intarzierilor, …etc…, totul printr-o singura apasare de buton.

Componentele hardware precum si softurile sunt proiectate nu numai pentru gestiunea personalului si pontaj ci si pentru controlul productiei, determinarea costurilor locului de munca (job costing), aplicatii pentru control acces.

Aparatura oferita de compania Softer srl se pot livra la cerere cu diverse terminale de citire cum ar fi: Cititoare pe baza amprentei ( biometrice ), tastatura cu cod, cartele magnetice, cartele de proximitate si cartele cu coduri de bare.

http://www.a2t.ro/control-acces-pontaj

Reclame