Etichete

,

Sistemele de control al accesului au rolul de a restrictiona accesul unor persoane in anumite incaperi ale diferitelor obiective sau de monitorizare a intervalelor in care s-a intrat in aceste incaperi pontaj
Exemplu: se poate restrictiona accesul persoanelor neautorizate in camera serverlor.
Restrictionarea fizica a accesului se face cu ajutorul yalelor, electromagnetilor, barierelor in cazul parcarilor, cu ajutorul turnichetilor, etc.
Deblocarea elementelor mecanice(yale, electromagneti, bariere) se poate face cu ajutorul cartelelor de proximitate, tag-urilor sau cu ajutorul amprentei.
Toate evenimentele primite dintr-un sistem de control acces raman stocate in memoria controllerelor din sistem, acestea constituie partea de logica si gestionare a sistemelor de control acces. Ele pot gestiona accesul in anumite intervale in diferite incaperi, pot intocmi rapoarte cu persoanele care au intrat si care au iesit din aceste incaperi, pot retine orele la care au intrat sau au iesit, permit conectarea prin retea sau la distanta pe internet la aceste rapoarte sau la administrarea intregului sistem de control al accesului (aveti un angajat caruia doriti sa-i acordati un nivel mai mare de acces, se pot face aceste setari de la distanta, pe internet, se poate vedea pe internet starea usilor, care din ele este deschisa, etc.). Nu toate sistemele de control al acesului permit aceste functii, ele diferta de la producator la producator si se aleg in functie de cerintele beneficiarilor.
Citirea cartelelor a tagurilor de proximitate sau a amprentei se realizeaza cu ajutorul cititoarelor.
http://www.a2t.ro/control-acces-pontaj

Reclame