Etichete

, ,

Sistemele de pontaj electronic sunt mijloace automatizate de memorare a sosirilor si plecarilor angajatilor identificati electronic si de calcul a duratei prezentei angajatilor.

Astfel de sisteme se recomanda pentru organizatii ce doresc sa aiba un control strict asupra prezentei personalului si eventual sa tina cont de durata prezentei in procesele de calcul a salariilor.

Sistemele de control acces nu sunt recomandate daca obiectivul sistemului este de a furniza pontajul angajatilor. Nu are rost ca angajatii prezenti ce doresc sa ponteze sa fie impiedicati sa faca acest lucru. Accesul la condicile electronice trebuie sa fie liber si nerestrictionat.

Este in interesul angajatilor sa ponteze pentru a dovedi ca au fost prezenti pentru a li se calcula salariul aferent duratelor cat au fost prezenti.

Indiferent de tipul ceasurilor de pontaj, performanta unei solutii de pontaj este dependenta de functionalitatile softului, de rapoartele livrate de acest soft si de posibilitatea integrarii softului cu solutia de salarizare pe care o utilzati.

Reclame